Σχετικά με τη LONCIN

Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ

Η LONCIN είναι μία από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές επιχειρήσεις στην Κίνα και ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές κινητήρων, σκαπτικών, γεννητριών και αντλητικών μηχανημάτων παγκοσμίως.

Ιδρύθηκε το 1993 με έδρα το Τσονγκτσίνγκ της Κίνας και σήμερα κατέχει πάνω από 20 θυγατρικές εταιρίες, απασχολεί τουλάχιστον 8.000 υπαλλήλους και τα προϊόντα της διατίθενται σε περισσότερες από 100 χώρες σε Ευρώπη, Αμερική, Ασία και Αφρική, ενώ έχει συνάψει ισχυρές συνεργασίες με εταιρίες παγκόσμιας φήμης, όπως η κορυφαία αυτοκινητοβιομηχανία ΒΜW.

Η τεχνολογία αιχμής, η επένδυση στους τομείς έρευνας και ανάπτυξης, οι αυστηροί έλεγχοι ποιότητας και ο σεβασμός στους σύγχρονους κανονισμούς για την ασφάλεια και την προστασία του περιβάλλοντος είναι οι κύριοι λόγοι που εκατομμύρια καταναλωτές ανά τον κόσμο εμπιστεύονται τα προϊόντα LONCIN.

ΑΡΧΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Παρακολουθώντας τις εξελίξεις της αγοράς και της τεχνολογίας, η LONCIN βρίσκεται πάντα στην κορυφή προσφέροντας καινοτόμα προϊόντα που διακρίνονται για τις υψηλές επιδόσεις και τη μεγάλη διάρκεια ζωής τους.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η ασφαλής χρήση των μηχανημάτων είναι πρωταρχικό μέλημα της LONCIN. Οι συνεχείς αυστηροί ποιοτικοί έλεγχοι εξασφαλίζουν ότι η LONCIN προσφέρει στους καταναλωτές προϊόντα που μπορούν να χρησιμοποιούν με απόλυτη ασφάλεια.

ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Στο επίκεντρο της λειτουργίας της LONCIN βρίσκεται ο άνθρωπος. Καλλιεργώντας ένα κλίμα συνεργασίας, εμπιστοσύνης και επιβράβευσης, ο κάθε εργαζόμενος νιώθει περήφανος που ανήκει στη μεγάλη οικογένεια της LONCIN και μπορεί να πετύχει προσωπικούς και ομαδικούς στόχους.

ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Η LONCIN καταβάλλει συνεχείς προσπάθειες για τη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, καθώς επίσης και για τη μείωση της σπατάλης των υλικών, των ελαττωματικών προϊόντων και των υπερβολικών αποθεμάτων, με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος και τη βιωσιμότητά του.

ΣΚΟΠΟΣ & ΟΡΑΜΑ

Σκοπός της LONCIN είναι να αποτελεί μία κορυφαία εταιρία συστημάτων ενέργειας που προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στις ανάγκες των καταναλωτών, με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον.

Όραμα της LONCIN είναι ένα μέλλον στο οποίο ο άνθρωπος απολαμβάνει τεχνολογικά προηγμένες λύσεις που διασφαλίζουν την ποιότητα του φυσικού περιβάλλοντος.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Με γνώμονα την παλιά κινεζική ρήση Ποτέ μην ξεχνάς από πού προέρχεται η ευτυχία, η LONCIN μεριμνά για το κοινωνικό περιβάλλον στο οποίο υπάρχει και δραστηριοποιείται. Αναλαμβάνει πρωτοβουλίες κοινωνικής ευθύνης, όπως οικονομική ενίσχυση φιλανθρωπικών ιδρυμάτων, οικονομική και υλική βοήθεια σε σχολεία, βοήθεια σε περιοχές που έχουν πληγεί από φυσικά φαινόμενα κ.ά.

Η LONCIN ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επίσημος διανομέας της LONCIN στην Ελλάδα, στους βιομηχανικούς κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, τα σκαπτικά, τα ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη και τα αντλητικά συγκροτήματα είναι η Παντελής Παπαδόπουλος Α.Ε.Β.Ε., η κορυφαία ελληνική επιχείρηση με προϊόντα για τον αγρό, το δάσος, τον κήπο και τα πάρκα.

Μέσω του μεγάλου δικτύου συνεργατών της Παντελής Παπαδόπουλος Α.Ε.Β.Ε., τα προϊόντα LONCIN διατίθενται σε όλη την Ελλάδα.

Ο συνδυασμός της ποιότητας των μηχανήματων LONCIN με τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που διασφαλίζει το δίκτυο διανομής της Παντελής Παπαδόπουλος Α.Ε.Β.Ε. καθιστά τα μηχανήματα LONCIN ιδανική επιλογή για την ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών των τελικών καταναλωτών.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Η LONCIN διαθέτει μια σειρά από πατενταρισμένες τεχνολογίες και πιστοποιήσεις σε διαφορετικά πεδία:


ISO (International Organization for Standardization): Πιστοποιήσεις ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών.

EUII (European Emission Certification): Πιστοποίηση ρύπων, σύμφωνα με την ευρωπαϊκή νομοθεσία

NOISE (Noise Certification) : Πιστοποίηση θορύβου.

GS (German Safety Certification) ): Πιστοποίηση ασφάλειας μηχανημάτων, σύμφωνα με τη γερμανική νομοθεσία.

EPA (US Emission Certification) : Πιστοποίηση ρύπων, σύμφωνα με τη νομοθεσία των ΗΠΑ.

EMC (Electromagnetic Compatibility Certification) : Πιστοποίηση ηλεκτρομαγνητικής συμβατότητας, σύμφωνα με την ευρωπαϊκή νομοθεσία.

CE (European Safety Certification): Πιστοποίηση ασφάλειας μηχανημάτων, σύμφωνα με την ευρωπαϊκή νομοθεσία.

CARB (Emission Certification by California Air Resources Board) : Πιστοποίηση ρύπων, σύμφωνα με την υψηλών απαιτήσεων νομοθεσία της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ.

USDA (Forest Firefighting Certification by United States Department of Agriculture) : Πιστοποίηση των αντλιών πυρόσβεσης από το αρμόδιο τμήμα των ΗΠΑ.